Mine projekter

Vores private portefølje er sammensat ud fra reglerne fra siden “Bliv økonomisk fri” Vi arbejder altså aktivt med både Plan A, B og C.

Aktiv indkomst: Jeg får noget indkomst som konsulent.

Indkomst fra Kapital: I dag har vi indkomst (Cash flow) fra Better Globe investeringen. Samtidigt har vi på lang sigt vores passive og aktive porteføljer i indexfonde, rentefonde, aktier, optioner og vores mere utraditionelle investeringer.

Passiv Indkomst får vi fra vores udlejningsejendomme og affiliate aftaler, blandt andet den jeg har med Better Globe.

I dag (januar 2019) er 45% af vores totale indkomst passiv, mens 55% stadig er aktiv. Vores passive indkomster dækker 52% af vores totale indkomster. Hvilket gør at vi pt. er 52% økonomisk frie (med den livsstil vi lever i dag, som nok ligner de fleste andre børnefamilier).

Min rejse

Jeg startede min rejse i 2013, hvor jeg bestemte mig for, at når jeg bliver 45 år (i 2022), vil jeg kunne gå på pension med højere indkomst end jeg nogensinde har haft før. Altså, at jeg vil være økonomisk fri. I 2016, indså jeg at det er svært at beregne økonomisk frihed for én person i en familie med fælles økonomi, og vi bestemte os for at udvide målet til at familien skulle være økonomisk frie i 2022.

For at nå dertil, har jeg investeret i en lang række kurser og brugt utallige timer på at udvikle mig selv, mit tankesæt og min økonomi, for at være sikker på, at jeg
når det mål.
Her, på 5 år og med 4 år tilbage mod målet, er det en stor personlig glæde at se, at jeg er godt på vej. Trygheden i at vi får friheden er fantastisk. Men det allervigtigste resultat, jeg har fået af denne proces, er, at jeg er blevet en gladere og mere nærværende person, og har fået så mange nye udviklende relationer i mit liv.

Det er et privilegium, at arbejde med de bedste indenfor feltet og kunne være med til at hjælpe mange tusinder mennesker på deres vej mod økonomisk frihed.
Gennem foredrag, mentorskab og kurser i Sverige og Danmark, hjælper jeg folk med at skabe et liv på deres præmisser.

Uddannelser & kurser

At investere i sig selv er den vigtigste investeringen man kan gøre.

Jeg har igennem årene uddannet mig gennem en række kurser, uddannelser og seminarer,  jeg bestemt kan anbefale alle at investere i sig selv. For mig er det vigtigt at investere i nye udviklingsmuligheder hvert år. Blandt andet har jeg været i flere af Tony Robbins programmer og hos value investor Phil Town.

Derudover er vi så heldige, at en masse kloge, dygtige og interessante mennesker har brugt deres tid på at nedskrive deres tanker og erfaringer ned i bøger som jeg mener alle med fordel kan læse og lære fra. Jeg prøver at læse 2 bøger i måneden om emnerne, personlig udvikling, økonomi, investeringer, rigdom etc. Disse mennesker har hver især gjort en forskel i mit liv: Robert Kiyosaki, Tony Robbins, Jim Rohn, Bob Proctor, Napoleon Hill, Per. H. Börjesson, Lennart Göthe, Jan Bolmeson, Charlie Söderberg, Phil Town, Warren Buffet, Charlie Munger, T. Harv Eker, Thomas J. Stanley, George S. Clason, Benjamin Graham, Dale Carnagie, Brian Tracy, Robin Sharma.

Passiv portefølje

I denne gruppering har vi samlet vores fonde og aktier. Dette er også en af vores langsigtede puljer. Jeg bliver dog mindre og mindre interesseret i at handle med enkle aktier, da jeg mener det er for tidskrævende (jeg laver fundamental og teknisk analyse) og det interesserer mig ikke speciellt meget. Så efterhånden ligger mere og mere af denne pulje i passive indexfonde og rentefonde, jeg har valgt at outsource fondfordelingen og arbejdet med at omplacere til www.lysa.se. Vi har en samlet konto til børnene i Avanza bank, hvor de har både fonde og aktier og så har ungerne hver deres konto hvor de øver sig i at forstå aktiemarkedet.

Ejendomme

Jeg kan godt lide ejendomme. Nej, det er en underdrivelse, jeg er vild med ejendomme. Jeg synes det er let at forstå. Jeg kan kan godt lide at det er noget bastant og så er det let at regne på.

Desuden er det et sted hvor man med løftestang via et banklån kan forhøje sit ROI. Der er altid problemstillinger at forholde sig til når man investerer, jeg kan godt lide de “problemer” der følger med når man har ejendomme.

Vi har således 4 enheder, som vi udlejer og leder altid efter den næste.

Skov

Som med ejendomme er det let at forstå skovindustrien, den har eksisteret i århundreder og igen er det noget dejligt håndgribeligt. Vi har sparet op i træer i 5 år i Østafrika med Better Globe. Vi ejer i dag 2100+ træer (ca 5 hektar) og vi får et forventet afkast på 15% som udbetales en gang årligt (november/december).

Denne investering er en del af vores langsigtede portefølje. Jeg er blevet så glad for Better Globe at jeg desuden har valgt at arbejde med dem som ambassadør (affilliate sælger).

Indholdet af denne hjemmeside skal ikke betragtes som økonomisk rådgivning men inspiration alene.

Friokonomi.dk påtager sig intet ansvar for eventuelle tab, omkostninger eller andre konsekvenser, der måtte opstå gennem handlinger taget ud fra indholdet af webstedet.

På Friokonomi.dk kan du finde annoncelinks til produkter, jeg anbefaler og/eller bruger, men Fri.dk er aldrig en del af en transaktion mellem dig og tredje part.

Få inspiration til din privatøkonomi

Få e-bogen på mail

”De 7 trin til økonomisk frihed”

.

FÅ E-BOGEN PÅ MAIL

”DE 7 TRIN TIL ØKONOMISK FRIHED”

.

Tak for din tilmelding. Din E-bog er på vej til dig.