Økonomi & investering

Bliv klar til at træde ud af din komfortzone og byg en økonomi, der giver mere frihed

Et praktisk trin-for-trin investeringsforløb

Hvordan ønsker du, at din fremtid ser ud? Vil du kunne gå tidligere på pension? Vil du kunne bruge mere tid med familien eller på din passion? Drømmer du om flere penge til at købe drømmehuset eller rejse mere? Eller måske ønsker du at have mere tryghed i din økonomi. Der er lige så mange økonomiske mål, som der er mennesker.

På dette praktiske online forløb dykker vi ned i, hvordan du kan komme i gang med at ændre dit liv – både ud fra et økonomisk synspunkt og det menneskelige.

I online forløbet gennemgår vi opbygningen af din økonomi, og vi får sat struktur på, så du kan komme i gang med at investere. Jeg gennemgår også aktiemarkedets opbygning, og du får masser af baggrundsviden til at investere på den smarteste måde for dig. Vi gennemgår ejendomsinvestering,  porteføljestrategi og meget andet.

Forløbet er delt op i 10 trin + et bonus trin, og dem kan du læse mere om længere nede på siden.

 Dette får du 

=

Du vil blive mere nærværende i forhold til dine værdier. Du vil finde frem til, hvad der er vigtigt for dig og blive mere tydelig med, hvad du ønsker at få ud af dit liv og din økonomi.

=

Du vil forstå, hvordan penge og privatøkonomi fungerer, og du vil finde ud, hvorfor man havner i hamsterhjulet og hvordan man kommer ud af det igen.

=

Du vil få opbygget din privatøkonomi ud fra en struktur, hvor vi måler på dine penge i relation til det, du anser for livskvalitet.

=

Du vil få et tydeligt overblik over dine nøgletal som økonomisk tryghed, økonomisk frihed, egenkapital etc.

=

Du vil forstå aktiemarkedets opbygning og konjunkturernes betydning for din økonomi.

=

Du vil have indsyn i mange forskellige typer af investeringer, og hvad de hver især er gode til.

=

Du vil komme igang med passive investeringer (med trin-for-trin guide).

=

Du vil kunne få et overblik over dine investeringer og sove tryggere med porteføljestrategi.

=

Du vil få tips og tricks til at snakke investeringer med børn og børneopsparing.

=

Du vil forstå de vigtige forskelle på millionærer og os andre. Det er ikke tilfældigt, hvem der er bedst til at bygge rigdom, så her er der guld at hente.

=

Du får adgang til den store økonomi ordbog, så du kan snakke med, når emnet falder på investeringer.

=

Du får en masse energi af at tage et kæmpe spring mod en friere økonomi.

Forløbet er for dig 

=

Der er ny indenfor investeringer og vil have den bedste start

=

Der har investeret i kortere eller længere tid, men er usikker på, om du får det resultat, du ønsker og vil have bedre forudsætninger for at investere bedre og tryggere

=

Der ikke rigtigt har fået kigget på eller taget ordentligt ansvar for din økonomi og nu vil have en ordentlig struktur

=

Der går meget op i din privatøkonomi, men nu vil du løfte det til næste standard

=

Der ikke gider at bruge al din tid på økonomi, men alligevel vil sikre at du får mest muligt ud af dine penge og dine investeringer

=

Der vil ud af hamsterhjulet og sikre, at du får mest ud af din pension

=

Der drømmer om økonomisk frihed og virkelig vil se til, at det sker

“Personal development is the belief that you are worth the effort, time and energy needed to develop yourself.” 

―Denis Waitley

Trin

Trin #1
Hvad vil du have ud af din økonomi?

I det første trin gennemgår vi, hvad rigdom er for en størrelse. Du får også adgang til rigdomstesten, der er baseret på følgende 3 ressourcer: Tid, Penge og Energi. Du vil også kunne dykke ned i, hvad rigdom er for dig ud fra et fysisk perspektiv, økonomisk perspektiv og dit indre perspektiv. Dette trin vil hjælpe dig til at blive mere tydelig med, hvad du ønsker at få ud af dit liv og din økonomi.

Trin #2
Penge, økonomi og regnskaber

I andet trin dykker vi ned i, hvad er penge, hvorfor havner man i hamtsterhjulet etc. Du kommer til at lære om, hvordan din privatøkonomi er opbygget, bevidst eller ubevidst, og du kommer til at forstå alle elementerne i en privatøkonomi. Desuden kommer du til at forstå, hvad økonomisk frihed virkelig er – og hvordan du bruger det, samt andre nøgletal som pejlemærker.

 

Trin#3
Dit udgangspunkt

For at lave en plan skal man vide 2 ting.
1. Udgangspunktet og 2. Målpunktet. Du har arbejdet med målpunktet i Trin #1. I Trin 3 kigger vi på dit økonomiske udgangspunkt, og du får desuden klarhed over dine nøgletal. Her får du adgang til regneark og systemer til at holde styr på din økonomi- nu og i fremtiden. Så du altid vil have det fulde overblik over din private økonomi.

Trin #4
Strukturer for rigdom

I modul 4 ser vi nærmere på, hvordan du kan strukturere dine indkomstkanaler og dine vaner med dine penge. Hvordan du sparer flere penge, som du kan investere for, og hvordan renters rente kan blive din bedste ven.
Du kommer til at vide, hvor mange penge du behøver at have investeret for at kunne leve af dem resten af livet. Desuden får du en forståelse af, hvordan vi mennesker håndterer vores penge irrationelt. 

Trin #5
Markedet og historik

I dette trin gennemgår vi, hvordan aktiemarkedet er opbygget og fungerer. Hvad er bull og bear market, og hvorfor har vi kriser og andre begivenheder, som vi skal forstå som investorer. Du kommer til at lære om historiken og får en forståelse af, hvordan du bedst skal forholde dig som investor, så investeringer ikke er noget, du skal behøve at være bange for. Bare rolig! Vi gør det let at forstå:)

Trin #6
Investeringstyper

De fleste tænker aktier og obligationer, når vi snakker om investeringer. Men i dette trin vil jeg præsentere dig for en række andre investeringsmuligheder, hvor der både er forbundet høj og lav risiko med. Du vil få viden om, hvad de hyppigste fejl er – og ikke mindst, hvordan du kan undgå dem. Derudover giver jeg dig opskriften til den bedste investeringsstrategi for den passive investor og trin-for-trin guide til at komme igang.

Trin #7
Porteføljestrategi

I dette trin ser vi nærmere på din porteføljestrategi, og hvordan du opbygger den rette portefølje, der passer til dine mål.  Her vil du få værktøjerne til at bygge en solid portefølje op af aktiver, der minimerer risikoen og maksimerer dine chancer for succes. Når du er færdig med dette modul, er du faktisk klar til at lave dine første investeringer, hvis du ikke allerede er i gang.

Trin # 8
Cashflow og ejendomsinvesteringer

I trin 8 bliver du klædt på til at lave cashflow og ejendomsinvesteringer. Her vil jeg gennemgå, hvordan disse investeringer virker i praksis, og hvordan du kan beregne afkast. Du kommer til at få indsigt i, hvordan du evaluerer en investering og sænker risikoen. Samt om, finansiering af din investering og arbejdsark, der kan bruges til løbende evalueringer.

Trin #9
Børneopsparingen

De fleste forældre laver en børneopsparing til deres børn i den lokale bank, men der findes også mange muligheder for at få dine børns opsparing til at vokse igennem investeringer. Samtidigt handler dette trin om at øve investeringer med dine børn.
Så på dette modul får du værktøjerne til at give dine børn den bedste økonomiske start på livet, når pengene en dag skal udbetales.

Trin #10
Millionær mindset

Er der forskel på almindelige mennesker og millionærer? Det korte svar er ja, og derfor får du min værktøjskasse, der hjælper dig med at få en forståelse for de forskelle i adfærd og mindset, som gør forskellen på, hvor enkelt du får en bedre økonomi. Det er ikke tilfældigt at en af verdens mest solgte bøger om investering er “Tænk og bliv rig” af Napoleon Hill. For at få de bedste resultater kan du med fordel integrere nye tankemønstre og vaner. 

Trin #11
Bonusser til dig

Til sidst slutter vi af med et ekstra modul, som du får adgang til med det samme, at trin 10 er afsluttet.
I trin 11 finder du nemlig den store økonomi ordbog, og du får adgang til et investeringsspil, hvor du kan øve dig uden risiko. Jeg vil løbende lægge flere bonusser ind til dig:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktisk information

Online forløbet strækker sig over 10 trin + et bonus trin. Du får adgang til dit første trin den 27. april. Hvis du køber efter den 27. april, så får du adgang med det samme.

Hver uge åbner et nyt trin op, så du har en uge til at implementere det, der er gennemgået på hvert trin.

På den måde får du tid til at arbejde i dybden med indholdet i mellemtiden og da kurset er praktisk, er der øvelser til dig i hvert trin.

Bemærk: Undervisningen foregår på dansk.

 

Sådan foregår det:

  • Hver uge modtager du en mail, når næste trin er tilgængeligt.
  • Du logger ind på online kurset og ser ugens lektioner. Det er dine for altid, så du har mulighed for at vende tilbage løbende og gense hvert modul.
  • Der vil ligge små videoer, tekster,  øvelser og ibland arbejdsark klar i hvert trin.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@friokonomi.dk

 

Pris

3.495 kr. eller betal i 3 rater á 1.245 kr.

“The principles only work if you work them.

Such as life on works if you live it”

Om underviseren

Underviser er Sanne Fehmerling Kristiansen som står bag  Fri Økonomi og Passivindkomst.nu, som derudover er investor og mor til 3.

Hun startede sin rejse 2008, og i 2013 bestemte hun sig for, at hun i 2022 vil kunne gå på pension med højere indkomst, end hun nogensinde har haft før. Altså være økonomisk fri.

For at nå dertil, har hun investeret i en lang række kurser og brugt utallige timer på at udvikle sig selv, sit tankesæt og sin økonomi for at være sikker på, at hun når det mål.

Siden 2014 har hun undervist i privatøkonomi og personlig udvikling i både ind- og udland og arbejdet med flere tusinde personer, som er på deres rejse mod økonomisk frihed

Læs mere her

Hvis du ønsker at blive coachet, indgå i en gruppe med andre og at have hende med på din rejse som din personlige mentor, foreslår vi mentorforløbet.

 

Anbefalinger

“Jeg har taget online forløbet Økonomi og Investering for at blive bedre i stand til at investere i aktier og passive indkomster. Og kurset gav mig virkelig blod på tanden, og allerede undervejs begyndte jeg at investere i aktier samt fik en forståelse for, hvordan jeg får mest mulig ud af mine investeringer.
Jeg kan helt klart anbefale kurset til alle, der gerne vil have mere ud af deres investeringer, eller som overvejer at komme i gang. Kurset har i hvert fald tjent sig selv ind undervejs for mit vedkommende.”

Jane

 

Indholdet af denne hjemmeside skal ikke betragtes som økonomisk rådgivning men inspiration alene.

Friokonomi.dk påtager sig intet ansvar for eventuelle tab, omkostninger eller andre konsekvenser, der måtte opstå gennem handlinger taget ud fra indholdet af webstedet.

På Friokonomi.dk kan du finde annoncelinks til produkter, jeg anbefaler og/eller bruger, men Fri.dk er aldrig en del af en transaktion mellem dig og tredje part.

Få inspiration til din privatøkonomi

Få e-bogen på mail

”De 7 trin til økonomisk frihed”

.

FÅ E-BOGEN PÅ MAIL

”DE 7 TRIN TIL ØKONOMISK FRIHED”

.

Tak for din tilmelding. Din E-bog er på vej til dig.