Om træerne i Afrika

– her gror din og min investering

Mukau – afrikansk mahogni

Først og fremmest planter Better Globe et træ, der kaldes Mukau på swahili. Det latinske navn er Melia Volkensii. Oprindeligt voksede det vildt i Kenya og i nogle af nabolandene. Mukau er unik, fordi den trives i semiørkens-områderne, samtidig med at den giver en meget høj kvalitet af tømmer.

Botanisk set er Mukau den samme art som Mahogni. Det har alle de kommercielle anvendelsesområder, som mahognitræet har. Derudover vokser den hurtigt og forventes fældet efter 20 år.

For at få godt og eksklusivt tømmer, når træerne høstes, er BG meget bevidst om at drive plantagerne på en bæredygtig måde, så træerne kan erstatte de træer, der for øjeblikket fældes i forskellige regnskove.

De lokale forhold, som klimaet, gør at træerne vokser hurtigt. Nogle træer giver en årlig høst et par år efter plantningen (cash crop). Disse træer giver kortfristet indkomst. Andre arter dyrkes for træets egenskaber og værdi, når træet kan fældes. De giver en indkomst efter ca. 20 år.

Indholdet af denne hjemmeside skal ikke betragtes som økonomisk rådgivning men inspiration alene.

Friokonomi.dk påtager sig intet ansvar for eventuelle tab, omkostninger eller andre konsekvenser, der måtte opstå gennem handlinger taget ud fra indholdet af webstedet.

På Friokonomi.dk kan du finde annoncelinks til produkter, jeg anbefaler og/eller bruger, men Fri.dk er aldrig en del af en transaktion mellem dig og tredje part.

Få inspiration til din privatøkonomi

Få e-bogen på mail

”De 7 trin til økonomisk frihed”

.

FÅ E-BOGEN PÅ MAIL

”DE 7 TRIN TIL ØKONOMISK FRIHED”

.

Tak for din tilmelding. Din E-bog er på vej til dig.