We are what we do, var der ikke ikke en der engang sagde det? Nå, men jeg kan i hvertfald mærke at kvaliteten af mine morgenrutiner er med til at bestemme kvaliteten af min dag og dermed også mit liv. Så lad mig dele hvilke rutiner jeg har i dag.

Jeg står tidligere op end familen, ca 1,5 time, så jeg har ro til det jeg skal.

  1. Priming. Man kan meditere eller prime, For tiden følger jeg den priming øvelse som Tony Robbins bruger, næsten hver dag, da den fører mig igennem de elementer jeg ska: Åndedrætsøvelse som ilter cellerne. Taknemmelighed. Energi. Vision. Fejring. Du kan se/bruge den øvelse her 
  2. Træning. Jeg træner styrketræning i ca 30 minutter, med mest fokus på mave og bagdel.
  3. Journal. Jeg skriver i min dot-journal. Jeg skriver dagligt mine værdier og mine power dyder, meningen med mit liv, mit primære spørgsmål. Derudover skriver jeg hvad jeg er taknemmelig for i dag (det kan være stort som småt) og jeg skriver hvad jeg vil have ud af dagen og hvorfor. Sidst men ikke mindst skriver jeg, ganske kort, hvilken massive action jeg skal tage for at det skal ske.
  4. Dans. Jeg slutter med at danse, jeg bruger forskellige sange til at give mig forskellige følelser og den rette energi til at føle mig som den bedste version af mig.

Hvilke rutiner har du i din hverdag og hvordan hjælper de dig?