Hvad vil du bruge din tid på, når penge ikke er et problem?

Gør dine drømme til hverdag

Bliv guidet til et rigere liv

Hvordan ønsker du din fremtid skal se ud, og har du råd til det? Har du drømme for fremtiden og for din familie, som du er i tvivl om kan lade sig gøre? Ved du godt, hvordan du vil have, at dit liv ser ud om 10 år, men ikke hvordan du kommer derhen?

Jeg var i en stresset situation for 10 år siden, med et fuldtidsjob jeg kedede mig i, 2 små børn derhjemme og en økonomi, hvor tingene hang sammen, men der var ikke noget overskud på kontoen, når måneden var slut, og investeringer var ikke noget for sådan en som mig. Det var med andre ord utilfredsstillende, og jeg følte at årene tog hinanden, uden jeg kom nogle vegne med mit liv.

Jeg fik nok af det, og bestemte mig for at ændre det for altid. I dag er jeg økonomisk fri. Jeg bruger min tid på forskellige projekter, som jeg brænder for. Jeg glæder mig over den frihed, jeg har fået, til at kunne leve mit liv på mine helt egne præmisser.

At nå hertil er ikke sket sovende. Jeg har taget utallige kurser rundt omkring i verden, læst utallige bøger om emnet, og igennem de sidste 6 år har jeg haft glæden af at holde foredrag, undervise og bidrage til, at hundredevis af mennesker har fået et rigere liv med mere tid, flere penge og mere energi. Ganske enkelt mere frihed.

Stjæl mine 10 års erfaringer – skyd genvej og få det set-up i din privatøkonomi, som virker, så du ikke spilder din kostbare tid og dine dyrebare penge på fejl, der ikke får dig nærmere DIT mål

Indholdet af denne hjemmeside skal ikke betragtes som økonomisk rådgivning men inspiration alene.

Friokonomi.dk påtager sig intet ansvar for eventuelle tab, omkostninger eller andre konsekvenser, der måtte opstå gennem handlinger taget ud fra indholdet af webstedet.

På Friokonomi.dk kan du finde annoncelinks til produkter, jeg anbefaler og/eller bruger, men Fri.dk er aldrig en del af en transaktion mellem dig og tredje part.

Få inspiration til din privatøkonomi

Få e-bogen på mail

”De 7 trin til økonomisk frihed”

.

FÅ E-BOGEN PÅ MAIL

”DE 7 TRIN TIL ØKONOMISK FRIHED”

.

Tak for din tilmelding. Din E-bog er på vej til dig.